Antena Meniu Search
x

Premiera filmului "Maze runner: Death Cure" a avut loc la Los Angeles

Actorii din celebra serie "Maze runner" şi-au făcut apariţia la proiecţia ultimei părţi a trilogiei, numită "Death Cure".

Vezi și

Actorii din celebra serie "Maze runner" şi-au făcut apariţia la proiecţia ultimei părţi a trilogiei, numită "Death Cure". În frunte cu Dylan O'Brien, care joacă rolul principal, actorii s-au lăsat fotografiaţi alături de fani şi au dat sute de autografe.

În vârstă de 26 de ani, Dylan O'Brien a primit cele mai multe aplauze pe covorul roşu din Los Angeles. Şi le merită din plin. Tânăra vedetă de la Hollywood a trecut prin momente grele ca să ducă la bun sfârşit ultima parte a seriei "Maze Runner". În 2016, Dylan s-a rănit grav la cap, în timpul unei cascadorii. Incidentul a întârziat mult filmările, însă actorul a putut să păşească acum cu zâmbetul pe buze pe covorul roşu. 

La evenimentul organizat la Los Angeles au participat majoritatea actorilor care au jucat în "Maze Runner". Printre ei şi Tomas Broudi Sangster, cunoscut pentru rolul său din "Urzeala Tronurilor", care le-a împărtăşit fanilor momentele sale preferate de pe platourile de filmare. 

A treia parte a seriei "Maze Runner" urmăreşte povestea lui Thomas, care porneşte într-o misiune pentru descoperirea leacului unei boli mortale care afectează întreaga omenire. În România, premiera peliculei "Death Cure" are loc pe 26 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Premiera filmului "Maze runner: Death Cure" a avut loc la Los Angeles