Antena Meniu Search
x

Carrie și Boris Johnson așteaptă un copil. Premierul britanic va deveni tată pentru a doua oară

Carrie Johnson, soţia premierului britanic Boris Johnson a anunţat că este însărcinată. Cuplul aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil, care este programată la sfârşitul acestui an.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.08.2021, 07:28

Boris Johnson va fi tată pentru a doua oară
Boris Johnson va fi tată pentru a doua oară - Profimedia

Carrie a dezvăluit într-o postare pe Instagram că este însărcinată şi a vorbit şi despre un avort spontan prin care a trecut la începutul acestui an. "Cu speranţă, pentru copilul nostru, ce va fi un curcubeu de acest Crăciun". 

Soţia premierului Johnson a povestit despre cât este de fericită pentru acest lucru, dar şi cât de mult aşteaptă venirea celui de-al doilea copil pe lume. Ea a discutat şi despre perioada grea de după avortul spontan suferit şi care a neliniştit-o la acea vreme. "La începutul anului, am avut un avort spontan care m-a lăsat cu sufletul la gură. Mă simt incredibil de binecuvântată că sunt din nou însărcinată, dar în trecut eram extrem de nervoasă. Problemele de fertilitate pot fi foarte grele pentru mulți oameni, mai ales atunci când pe platforme precum Instagram pare că totul merge întotdeauna bine", a scris Carrie în postarea sa.

Soţii Johnson vor fi părinţi pentru a doua oară

Cei doi soţi au deja un fiu, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, care s-a născut în primăvara anului trecut. Bebeluşul a primit numele Nicholas în onoarea celor doi medici care l-au tratat pe Boris Johnson în timp ce era internat în spital, infectat cu Covid-19. "Wilfred după bunicul lui Boris, Lawrie după bunicul meu, Nicholas după doctorul Nick Price și doctorul Nick Hart, cei doi medici care au salvat viața lui Boris luna trecută”, a spus Carrie pe contul ei de Instagram de atunci", a povestit soţia premierului englez.

În luna mai, cuplul s-a căsătorit în secret, iar nunta s-a desfăşurat în Catedrala Westminster din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Carrie și Boris Johnson așteaptă un copil. Premierul britanic va deveni tată pentru a doua oară