Antena Meniu Search
x

Poveste impresionantă. După peste o jumătate de secol de prietenie, doi bărbaţi din SUA au aflat că sunt fraţi!

Surpriză de proporţii pentru doi prieteni din Statele Unite! După mai bine de jumătate de secol de camaraderie, cei doi au aflat incidental că sunt fraţi.

Vezi și

Surpriză de proporţii pentru doi prieteni din Statele Unite! După mai bine de jumătate de secol de camaraderie, cei doi au aflat incidental că sunt fraţi. Descoperirea şocantă i-a emoţionat până la lacrimi şi a devenit motiv de sărbătoare.

Alan Robinson şi Walter Macfarlane sunt prieteni de şase decenii. Amândoi s-au născut şi au crescut în Hawaii. Au devenit prieteni încă de pe băncile şcolii. 

Pe lângă prietenie, cei doi mai aveau un lucru în comun. Walter nu îşi cunoştea tatăl, iar Alan nu îşi întâlnise niciodată părinţii biologici. Era adoptat. Gândul că într-o bună zi îşi va cunoaşte mama i se părea de domeniul fantasticului.

Walter, însă, îşi căutase tatăl pe toate platformele de socializare. Însă, fără noroc. În cele din urmă, a decis să facă un test ADN. 

În topul listei la compatibilitate genetică era chiar Alan, cel care îi era de o viaţă prieten. Potrivit testului, cei doi au cromozomi identici. Mai exact, sunt fraţi.  

Cu acest prilej, Alan a câştigat nu doar un frate, ci şi ocazia de a-şi cunoaşte mama. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Poveste impresionantă. După peste o jumătate de secol de prietenie, doi bărbaţi din SUA au aflat că sunt fraţi!