Antena Meniu Search
x

Video Prima apariţie a Reginei după funeraliile Prinţului Philip

Prima apariţie a Reginei Elisabeta a II-a după funeraliile prinţului Philip. Suverana a fost fotografiată la volanul unui Jaguar.

de Redactia Observator

la 19.04.2021, 09:50

Vezi și

Monarhul în vârstă de 94 de ani s-a plimbat pe moşia familiei regale de la Windsor. Regina a declarat că nu va mai conduce pe drumuri publice, după un accident din 2019, în care a fost implicat Prinţul Philip.

O înmormântare discretă 

Regatul Unit şi-a luat adio, sâmbătă, de la Prinţul Philip. Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, la înmormântarea regală au putut participa mai mult de 30 de persoane, iar lista invitaţilor a fost decisă personal de Regina Elisabeta a doua. În Biserică, suverana a stat singură, la distanţă de ceilalţi participanţi şi toată lumea a purtat măşti.

Regina a plâns şi a plecat prima de la capelă, imediat după ce sicriul Prinţului Philip a fost coborât în cripta regală. Alți membri ai familiei regale s-au oprit să discute în afara capelei, după ce au părăsit slujba. Spre ieşirea din capelă, Regina Elisabet a II-a a fost condusă de decanul de Windsor.

Corul a cântat imnul național în timp ce participanții au stat în picioare. "The Lament" a fost interpretat de un militar al Regimentului regal din Scoția, iar "Buglers of the Royal Marines" au cântat "The Last Post", iar sicriul cu Prinţul Philip a fost coborât în Cripta Regală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prima apariţie a Reginei după funeraliile Prinţului Philip