Antena Meniu Search
x

Prima arestare în cazul celor 6 copii rămaşi blocaţi la 270 m înălţime în Pakistan. Proprietarul telecabinei, acuzat de neglijenţă. Mărturii şocante ale martorilor

Proprietarul telecabinei din Pakistan care s-a stricat la mare înălțime în timp ce transporta șase copii și doi adulți a fost arestat de polițiști. Bărbatul este acuzat de neglijență, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 17:45

Incidentul s-a produs marți într-o zonă montană din nordul Pakistanului. Un cablu al telecabinei s-a rupt și opt oameni au rămas blocați la 274 de metri deasupra solului. Autoritățile au declanșat o operațiune masivă de salvare care a durat mai mult de 12 ore. Operațiunea la care au participat elicoptere a fost dificilă din cauza vântului puternic. Incidentul s-a produs în timp ce copiii, cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, mergeau la școală.

Unul dintre copii, care are probleme cardiace, a fost inconștient timp de câteva ore

Proprietarul instalației a fost arestat de polițiști fiind acuzat de neglijență. Cei implicați au declarat că au fost îngroziți. "Când telescaunul era la jumătatea drumului, coarda s-a rupt. Atârna și eu eram îngrozit", a declarat Attaullah Shah. Unul dintre copii, care are probleme cardiace, a fost inconștient timp de câteva ore, a susținut unul dintre martori.

Telecabina face legătura între două localități. Telecabina este un mod de transport popular și ieftin deoarece zona montană poate fi străbătură în doar patru minute. Pe căile rutiere, călătoria durează cel puțin două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Prima arestare în cazul celor 6 copii rămaşi blocaţi la 270 m înălţime în Pakistan. Proprietarul telecabinei, acuzat de neglijenţă. Mărturii şocante ale martorilor