Antena Meniu Search
x

Video Șase copii și doi adulți, blocați într-un telescaun în Pakistan. Un elicopter încearcă să-i salveze

Șase copii și doi adulți sunt blocați într-un telescaun, într-o zonă montană din Pakistan. Autoritățile încearcă să-i salveze cu ajutorul unui elicopter.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 12:07

Șase copii și doi adulți, blocați într-un telescaun în Pakistan. Un elicopter încearcă să-i salveze
- Captura Twitter

Opt persoane, printre care sunt șase elevi, au rămas blocate marți într-un telescaun. Incidentul s-a produs într-o zonă montană din nordul Pakistanului, au anunțat autoritățile, potrivit Reuters, citată de Mediafax. Un elicopter militar a fost trimis în zonă pentru a-i salva.

Copiii, care au rămas blocați de la ora locală 6.00, foloseau telescaunul pentru a ajunge la școală într-o zonă muntoasă din Battagram, la aproximativ 200 de kilometri nord de Islamabad. „Un cablu s-a rupt într-un serviciu de telescaun, în urma căruia oamenii au rămas blocați la 274 de metri deasupra solului", a transmis, prin intermediul unui comunicat, Autoritatea națională de gestionare a dezastrelor din Pakistan.

Autoritatea a precizat că un elicopter al armatei a fost trimis în zonă după ce încercările de remediere a defecțiunii au eșuat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Șase copii și doi adulți, blocați într-un telescaun în Pakistan. Un elicopter încearcă să-i salveze