Antena Meniu Search
x

Video Prima întâlnire publică a prinților William și Harry, după controversatul interviu. Cei doi frați, surprinși în timp ce vorbeau după funeraliile bunicului lor

Ducii de Cambridge și Sussex au fost văzuți vorbind împreună, după încheierea funeraliilor bunicului lor, prințul Philip. Este prima întâlnire publică a celor doi frați, de când prințul Harry a renunțat la îndatoririle regale cu mai mult de un an în urmă.

de Redactia Observator

la 18.04.2021, 09:30

Prințul William și Harry, la funeraliile bunicului lor, ducele de Edinburgh
Prințul William și Harry, la funeraliile bunicului lor, ducele de Edinburgh - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Luna trecută, într-un interviu acordat jurnalistei Oprah, prințul Harry a făcut aluzie la dificultățile apărute în relația cu fratele său, prințul William., scrie BBC.

William și Harry au stat în locuri opuse în Capela Saint George, la slujbă, în timp și-au luat rămas bun de la bunicul lor. Ducele de Sussex a stat singur cel mai probabil din cauza restricțiilor. Cei doi au stat separat și în spatele sicriului ducelui de Edinburgh, pe durata procesiunii de la Castelul Windsor la capela Saint George, între cei doi fiind prezent vărul lor, Peter Philips.

Prinţul William a fost primul în rând, întrucât este al doilea în ordinea succesiunii la tron după tatăl lor, prinţul Charles, urmat de vărul său Peter Phillips şi apoi de prinţul Harry. Potrivit unor surse apropiate familiei regale, decizia i-ar fi aparținut chiar reginei Elisabeta a II-a. 

După serviciul funerar, jurnaliștii i-au surprins pe William și Harry în timp ce părăseau capela, împreună. Harry a salutat-o pe ducesa de Cambridge și a vorbit preț de câteva minute cu fratele său, William. Discuția dintre cei doi părea amicală. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi frați, Harry și William, ar fi avut o relație dificilă în ultimii ani iar scandalul acuzațiilor aduse de ducele și ducesa de Sussex Casei Ragale Britanice ar fi răcit și mai tare lăgătura dintre cei doi.

A fost pentru prima dată când ducele și ducesa de Cambridge s-au întâlnit cu Harry după scandalul distanțării de familia regală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prima întâlnire publică a prinților William și Harry, după controversatul interviu. Cei doi frați, surprinși în timp ce vorbeau după funeraliile bunicului lor