Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima reacție a IDF, după ce a anunțat că l-a ucis pe liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah: "Eliminarea lui face lumea mai sigură"

Armata israeliană a afirmat sâmbătă că "eliminarea" liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, "face lumea mai sigură" şi a insistat asupra faptului că va continua să elimine şi alţi comandanţi ai mişcării islamiste armate, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 18:21

Prima reacție a IDF, după ce a anunțat că l-a ucis pe liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah Prima reacție a IDF, după ce a anunțat că l-a ucis pe liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah - Profimedia

"Nasrallah a fost unul dintre cei mai mari inamici ai statului Israel din toate timpurile... Eliminarea lui face lumea mai sigură", a declarat purtătorul de cuvânt al armatei, contraamiralul Daniel Hagari, în cursul unei conferinţe de presă televizate, la o zi după atacul în care a fost ucis liderul Hezbollah, în suburbiile sudice ale Beirutului.

Război Israel - Hezbollah. Într-o declaraţie separată, ministrul israelian al Apărării Yoav Gallant s-a adresat poporului libanez: "Nu suntem în război cu voi. Este timpul pentru schimbare". "Duşmanilor noştri le spun: Suntem puternici şi hotărâţi", a adăugat el.

La rândul său, Comandamentul frontului intern al armatei israeliene (apărare pasivă) a anunţat noi măsuri de securitate pentru centrul Israelului, interzicând adunările de peste o mie de persoane, în special la Tel-Aviv şi zonele învecinate, unde zeci de mii de oameni se adună în fiecare sâmbătă de luni de zile pentru proteste antiguvernamentale.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Prima reacție a IDF, după ce a anunțat că l-a ucis pe liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah: "Eliminarea lui face lumea mai sigură"