Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu cel mai nou membru al familiei regale britanice au făcut înconjurul lumii

Cel mai nou membru al familiei regale britanice a fost prezentat lumii. La scurt timp după naştere, ducesa de Cambridge şi-a făcut apariţia pe treptele spitalului, împreună cu prinţul William şi cu cel de-al treilea copil al lor.

Vezi și

Cel mai nou membru al familiei regale britanice a fost prezentat lumii. La scurt timp după naştere, ducesa de Cambridge şi-a făcut apariţia pe treptele spitalului, împreună cu prinţul William şi cu cel de-al treilea copil al lor. Îmbrăcată într-o rochie roşie, creată de designerul său preferat, Kate a arătat impecabil.

La numai şase ore de la naştere, ducesa de Cambridge şi-a prezentat cel de-al treilea copil în faţa mulţimii de fani şi jurnalişti. Alături i-a stat, ca de fiecare dată, prinţul William. 

Zâmbitoare şi cu o imagine fără cusur, Kate a purtat o rochie creată de britanica Jenny Packham, la fel ca şi după primele două naşteri. Şi-a accesorizat ţinuta cu pantofi cu toc semnaţi Gianvito Rossi. Nu a făcut întâmplător această alegere. Şi-a dorit să-i aducă astfel un omagiu prinţesa Diana. 

Imaginea impecabilă a proaspetei mame a devenit imediat subiectul a mii de comentarii pe internet. Mulţi se întreabă cum a fost posibil să-şi revină atât de repede şi chiar au lansat ipoteza potrivit căreia naşterea ar fi avut loc, de fapt, cu câteva zile înainte.

Se pare, însă, că ducesa de Cambridge ar fi folosit hipnoza - o tehnică medicală care se bazează pe relaxarea totală a pacientului. În centrul atenţiei a fost şi bebeluşul, care seamănă izbitor cu fraţii lui, prinţii George și Charlotte. 

Înainte ca mama lor să fie externată, prinţii George şi Charlotte au venit la maternitate să-şi cunoască fratele. La nici trei ani, mica prinţesă a salutat mulţimea şi le-a zâmbit tuturor. 

În cinstea bebeluşului regal, astăzi au fost trase 21 de salve de tun. 

Numele celui de-al cincilea succesor la tronul britanic va fi anunţat, cel mai probabil, mâine. Favorite la casele de pariuri sunt Arthur, Albert şi James.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu cel mai nou membru al familiei regale britanice au făcut înconjurul lumii