Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu mama de 16 ani și bebelușul ei de doar 6 luni, executaţi în stil mafiot într-o casă din California, alături de alte 4 rude

Imagini sfâșietoare au apărut cu mama în vârstă de 16 ani și fiul ei de șase luni, care se numără printre cele șase persoane împușcate într-o casă din centrul Californiei, în ceea ce poliția a descris drept un ''masacru îngrozitor''.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 11:24

Primele imagini cu mama de 16 ani și bebelușul ei de doar 6 luni, executaţi în stil mafiot într-o casă din California
Primele imagini cu mama de 16 ani și bebelușul ei de doar 6 luni, executaţi în stil mafiot într-o casă din California - Daily Mail

Bebelușul a fost găsit mort în brațele mamei sale, Alissa Parraz, într-un șanț din afara casei, la primele ore ale zilei de luni. Ambii fuseseră împușcați în cap când Parraz încerca să fugă împreună cu fiul ei, conform Daily Mail

Autoritățile locale caută cel puțin doi suspecți în ceea ce pare a fi o crimă cu premeditare, au spus oficialii. Poliţiştii au răspuns în jurul orei 3:30, după ce au fost alertaţi că în zonă au fost trase mai multe focuri de armă. 

Samuel Pina a declarat luni că nepoata lui, Alissa Parraz, și copilul ei, Nycholas Nolan Parraz, se numără printre cei uciși. ''Nu pot să-mi înțeleg ce fel de monstru ar face asta'', a spus el. Pina a declarat că fata și copilul ei locuiau cu rudele din partea tatălui și că unchiul tatălui ei, vărul tatălui ei, bunica și străbunica au fost de asemenea uciși. Cel puțin una dintre femeile în vârstă a fost ucisă în somn, potrivit ABC. 

"Această familie a fost ținta." Masacrul ar fi fost premediat

Pe acelaşi subiect

Şase persoane, inclusiv un bebeluş de numai şase luni și mama lui de 16 ani, au fost împuşcate mortal într-o casă din California. Cel puţin doi suspecţi sunt acum căutaţi de poliţie.

Polițiștii au găsit două persoane moarte pe stradă și o a treia împușcată mortal în ușa reședinței, a declarat Mike Boudreaux, șeriful comitatului Tulare, potrivit The Guardian. Alte trei victime au fost găsite în interiorul casei, inclusiv un bărbat care era încă în viață, dar care a murit ulterior la spital.

Masacrul ar fi fost unul premediat, spun autorităţile, care cred că familia a fost urmărită. "Nu credem că a fost un act de violență întâmplător", ci că "această familie a fost ținta", a mai spus Boudreaux, în cadrul unei conferințe de presă. Principalul suspect ar fi o grupare implicată în infracţiuni cu droguri. De altfel, în urmă cu o săptămână, locuinţa a fost cercetată pentru activităţi ilegale cu stupefiante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu mama de 16 ani și bebelușul ei de doar 6 luni, executaţi în stil mafiot într-o casă din California, alături de alte 4 rude