Antena Meniu Search
x

Video "Această familie a fost ținta". O mamă de 17 ani și bebelușul ei de doar 6 luni, uciși într-o casă din California. Masacrul ar fi fost premeditat

Şase persoane, inclusiv un bebeluş de numai şase luni și mama lui de 17 ani, au fost împuşcate mortal într-o casă din California. Cel puţin doi suspecţi sunt acum căutaţi de poliţie.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 08:12

Vezi și

Polițiștii au găsit două persoane moarte pe stradă și o a treia împușcată mortal în ușa reședinței, a declarat Mike Boudreaux, șeriful comitatului Tulare, potrivit The Guardian. Alte trei victime au fost găsite în interiorul casei, inclusiv un bărbat care era încă în viață, dar care a murit ulterior la spital.

Printre persoanele ucise se află un bebeluș de 6 luni și mama lui, o adolescentă în vârstă de 17 ani.

Polițiștii americani cred că masacrul a fost premeditat

Masacrul ar fi fost unul premediat, spun autorităţile, care cred că familia a fost urmărită. 

Pe acelaşi subiect

"Nu credem că a fost un act de violență întâmplător", ci că "această familie a fost ținta", a mai spus Boudreaux, în cadrul unei conferințe de presă. 

Principalul suspect ar fi o grupare implicată în infracţiuni cu droguri. De altfel, în urmă cu o săptămână, locuinţa a fost cercetată pentru activităţi ilegale cu stupefiante. 

Cel puţin doi suspecţi sunt acum căutaţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » "Această familie a fost ținta". O mamă de 17 ani și bebelușul ei de doar 6 luni, uciși într-o casă din California. Masacrul ar fi fost premeditat