Antena Meniu Search
x

Primul hotel subacvatic din Australia, o experienţă unică pentru clienţi

Primul hotel subacvativ din Australia se va deschide pe 1 Decembrie. Situat în Marea Barieră de Corlai, hotelul va oferi clienţilor o experienţă unică.

de Redactia Observator

la 28.11.2019, 17:25

Vezi și

Primul hotel subacvativ din Australia se va deschide pe 1 Decembrie. Situat în Marea Barieră de Corlai, hotelul va oferi clienţilor o experienţă unică. Oamenii vor putea admira paradisul acvatic din dormitoare, iar cei care doresc se vor putea face scufundări în mare. Construcţia a durat 14 luni, iar costurile s-au ridicat la 10 milioane de dolari.

Marea Barieră de Corali este cunoscută în lumea întreagă pentru paradisul său acvatic. Iar acum, cei care doresc să o admire în toată splendoarea se pot caza în primul hotel subacvatic australian, situat la 70 de kilometri de ţărm.

Hotelul de cinci stele a fost amenajat pe un vechi ponton distrus de ciclonul Debbie în 2017.

Aflate la patru metri sub apă, cele două dormitoare oferă clienţilor un peisaj de poveste. Concret, oamenii pot admira paradisul acvativ direct din pat.

De la recifele de corali şi până la diferitele specii marine, toate pot fi văzute prin panourile de sticlă care îmbracă peretele. Camerele îndeplinesc, de asemenea, toate normele de siguranţă.

Cei care vor, în schimb, să stea la suprafaţă pot alege să doarmă într-unul din cele 12 paturi de pe punte. De asemenea, hotelul pune la dispoziţia oamenilor ore de scuba diving sau înot.

Începătorii pot opta pentru scufundări într-o piscină amplasată sub ponton, în timp ce pasionaţii de sporturi nautice se pot aventura în Marea Barieră de Corali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Primul hotel subacvatic din Australia, o experienţă unică pentru clienţi