Antena Meniu Search
x

Primul mesaj de Crăciun al regelui Charles. Monarhul va aduce un omagiu moștenirii reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles va include un omagiu pentru mama sa, regina Elisabeta, în primul său mesaj de Crăciun în calitate de monarh al Regatului Unit, scrie BBC. Palatul Buckingham a publicat o primă fotografie cu Charles în timp ce înregistrează discursul.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 15:23

Primul mesaj de Crăciun al regelui Charles. Monarhul va aduce un omagiu moștenirii lăsate de regina Elisabeta a II-a
Primul mesaj de Crăciun al regelui Charles. Monarhul va aduce un omagiu moștenirii lăsate de regina Elisabeta a II-a - Profimedia Images

Anul trecut, în ultimul său mesaj, regina Elisabeta a II-a a vorbit de „predarea ștafetei noii generații”. Astfel, primul mesaj de Crăciun al regelui Charles va face referire la moștenirea mamei sale. 

Aceasta va fi primul mesaj televizat al familiei regale care nu va fi susținut de regretata regină. Elisabeta a II-a a a murit în luna septembrie, la vârsta de 96 de ani.

În acest an, regele și Camilla revin la tradiția de a petrece Crăciunul în Sandringham, Norfolk, după ce, din cauza îngrijorărilor legate de Covid și de sănătatea Reginei Elisabeta, au ținut familia regală la Windsor. 

Prințul și Prințesa de Wales se numără printre membrii familiei regale care se așteaptă să fie alături de Regele Charles de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Primul mesaj de Crăciun al regelui Charles. Monarhul va aduce un omagiu moștenirii reginei Elisabeta a II-a