Antena Meniu Search
x

Mii de participanți la primul miting din pandemie al lui Donald Trump

Preşedintele Donald Trump a organizat primul miting din campania sa electorală, de când a început pandemia. Mii de oameni s-au adunat să-l susţină. Chiar dacă şase membri ai staff-ului preşedintelui american au fost testaţi pozitiv cu Covid, distanţarea socială nu a existat în arena plină de susţinători.

de Redactia Observator

la 21.06.2020, 13:27

Vezi și
  • Donald Trump, susținut de mii de oameni
  • Participanții au semnat contract pe propria răspundere

Donald Trump a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de miile de susţinători, care şi-au asumat chiar şi riscul infectăriii pentru a-l vedea pe preşedintele american.

Fără mască de protecţie, aşa cum deja ne-a obişnuit, Donald Trump a ajuns în Oklahoma. Acolo liderul de la Casa Albă a organizat primul miting de campanie din pandemie, în speranţa că va obţine încă un mandat prezidenţial.

Donald Trump, preşedintele SUA Vom construi un viitor sigur şi oportunităţi pentru americani, pentru fiecare rasă, culoarea şi religie.

Chiar înainte ca mitingul să înceapă, reprezentanţii staff-ului au anunțat că șase membri, implicaţi în campanie pe partea de organizare, au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Cu toate astea, în arena cu 19.000 de locuri, distanţarea socială nu a existat. Încă de la începutul săptămânii susţinătorii s-au adunat în cozi pentru a se asigura că vor prinde un loc şi au semnat un contract pe propria răspundere.

Chiar dacă Trump este susţinut de mii de americani, Departamentul de Justitie a respins încercările liderului de a opri publicarea cărţii scrise de John Bolton, fostul său consilier de securitate, în care Donald Trump este acuzat de minciună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mii de participanți la primul miting din pandemie al lui Donald Trump