Antena Meniu Search
x

Video Prinţesa Amalia, terorizată de mafia marocană. S-a retras din căminul universităţii şi s-a baricadat în palat unde e păzită zi şi noapte

Autorităţile din Olanda sunt în alertă maximă. Prinţesa Amalia ar putea fi victima unui atac sau ar putea fi răpită, de temuţii mafioţi marocani, astfel că măsurile de securitate ce o privesc pe moştenitoarea tronului olandez au fost înăsprite.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 21:23

Vezi și

Zâmbitoare şi încrezătoare. Aşa a paşit Prinţesa Amalia la începutul lunii septembrie, în campusul Universităţii din Amsterdam. Spera să trăiască o viaţă obişnuită de student şi să se distreze cu colegii ei. Din cauza ameninţărilor care o vizează a fost nevoită recent să se întoarcă în spatele gardurilor de fier de la palatul din Haga. A renunţat la apartamentul închiriat în Amsterdam şi este păzită zi şi noapte. Mai iese din casă doar pentru a merge la ore.

Regina Máxima: Consecințele sunt foarte dificile pentru ea. Sunt foarte mândră de ea, pentru că reuşeşte să descurce cu asta. 

Organizații mafiote marocane ar putea încerca să o atace sau să o răpească pe prinţesă

Organizații mafiote marocane, care operează în Olanda și Belgia, cunoscute sub denumirea de Mocro Maffia, ar putea încerca să o atace sau să o răpească pe prinţesă. Premierul olandez se declară îngrijorat de situaţie.

Pe acelaşi subiect

Mark Rutte, prim-ministrul Olandei: Nu pot spune nimic despre amenințări din măsuri de securitate. Pot să vă asigur că toți cei implicați în această situație fac tot posibilul pentru a se asigura că ea este în siguranță.

Numită oficial Prinţesa de Orania, Amalia are 18 ani şi, până acum, a excelat la şcoală, dar a lucrat şi într un bar pe plajă unde şi-a câştigat titlul de "Regina Cocktailurilor".

Prinţesa Catharina-Amalia: Este enervant ca, atunci când sunt cu prietenii mei, să fiu ţinta tuturor şi să mi se facă fotografii, aşa că, în final, sunt foarte recunoscătoare pentru toată intimitatea care îmi este garantată.

Anul trecut, Prinţesa moştenitoare i-a cerut premierului să îi retragă alocaţia de 1,6 milioane de euro. A spus că suma ar face-o să se simtă incomod şi că nu poate accepta banii până când nu va avea îndatoriri regale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prinţesa Amalia, terorizată de mafia marocană. S-a retras din căminul universităţii şi s-a baricadat în palat unde e păzită zi şi noapte