Antena Meniu Search
x

Video Prinţesa Charlene se retrage temporar din viaţa publică. Soţia lui Albert de Monaco, în convalescenţă după o problemă ORL

Prinţesa Charlene se retrage temporar din viaţa publică. Anunţul palatului vine la mai puţin de două săptămâni după ce soţia Prinţului Albert de Monaco s-a întors acasă. Problemele de sănătate o vor ţine departe de ochii publicului. Neoficial, în micul stat sunt tot mai multe zvonuri cu privire la un posibil divorţ al cuplului princiar.

de Redactia Observator

la 17.11.2021, 21:03

Vezi și

Dorul de gemenii săi, Jacques şi Gabriella, a făcut-o pe Prinţesa Charlene să se întoarcă în Monaco, după mai bine de zece luni petrecute în Africa de Sud. A stat acolo din cauza unei probleme la sinusuri care ar fi împiedicat-o să călătorească. 

Prinţesa Charlene şi Albert de Monaco, zvonuri despre un potenţial divorţ

Imediat după întoarcerea în Monaco, palatul Grimaldi a postat imagini cu familia reîntregită. Acolo, Charlene apare îmbrăţişându-şi soţul şi sprijinindu-şi capul pe umărul lui. Presa, dar şi experţi în limbajul nonverbal cred că gestul este doar o încercare a cuplului de a dezminţi zvonurile cu privire la divorţ. De fapt, prinţesa nici nu s-ar fi mutat la palat, ci locuieşte într-un apartament şi va mai lipsi o perioadă din viaţa publică. Nu va participa nici măcar la festivităţile de ziua naţională. Din nou, motivul este recuperarea după o problemă ORL.

Prinţesa Charlene: "Aş vrea să le mulţumesc doctorilor şi asistentelor din Africa de Sud. Au făcut o treabă excelentă pentru a mă ajuta să mă recuperez". 

Palatul anunţă că prinţesa va petrece câteva săptămâni în convalescenţă şi că va reveni cu un comunicat despre starea ei de sănătate înainte de sărbătorile de Crăciun. Albert şi Charlene s-au căsătorit în 2011. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prinţesa Charlene se retrage temporar din viaţa publică. Soţia lui Albert de Monaco, în convalescenţă după o problemă ORL