Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert de Monaco, divorţ la 10 ani de căsătorie? Custodia celor doi copii, adevărata luptă

Prinţesa tristă se desparte. După 10 ani de căsnicie, Albert de Monaco ar fi în pragul divorţului. Prinţul a ajuns la Tokyo la Olimpiadă fără soţie, iar prinţesa este de câteva luni în Africa de Sud unde ar fi suferit mai multe intervenţii chirurgicale după o infecţie gravă.

de Redactia Observator

la 02.08.2021 , 23:00

Misterioasă, elegantă, cu o mină puţin tristă, prinţesa Charlene de Monaco a fascinat, mereu, opinia publică. Povestea de dragoste cu Albert de Monaco a adus-o în centrul atenţiei, dar şi sub lupa necruţătoare a tabloidelor.

Lacrimile de la nuntă au făcut înconjurul lumii în 2011. 10 ani mai târziu se vorbeşte tot mai ferm despre divorţ. Cei doi nu au mai apărut în public împreună de pe 26 ianuarie, iar Charlene e de câteva luni în ţara natală, Africa de Sud. Oficial, prinţesa ar fi suferit mai multe operaţii la cap după o infecţie gravă în sfera ORL. 

La un pas de divorţ

Vezi și

Charlene de Monaco: "Nu pot prezice cum va decurge vindecarea mea".

Pe acelaşi subiect

Problema medicală ar justifica tunsoarea extremă afişată de fosta înotătoare în ultimele luni. Dar absenţa ei fizică din Monaco, mai ales pe 1 iulie când s-au împlinit 10 ani de căsnicie, au alimentat speculaţiile că fosta olimpică în vârstă de 43 de ani şi-ar pregăti ieşirea de la Palat. Ca să mai aplaneze conflictul, Charlene a postat pe contul de instagram mai multe clipuri şi a avansat ca dată de revenire sfârşitul lunii octombrie. În interviul dat unui radio local, fosta olimpică a fost, însă, suspect de rece atunci când a vorbit de Albert de Monaco, aflat, în prezent, la Olimpiada de la Tokyo.

Charlene de Monaco: "Nu, nu mi-ar fi plăcut să merg în Japonia, nu".

În cazul unui divorţ, fosta înotătoare nu va rămâne în impas financiar, indiferent dacă există un contract prenupţial sau nu. Are o avere estimată la 150 de milioane de dolari. Marea luptă se va da pe custodia celor doi copii, gemenii Jacques şi Gabriella în vârstă de 7 ani.  Albert şi Charlene s-au căsătorit în 2011, în cadrul unui eveniment care a costat 70 de milioane de dolari. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert de Monaco, divorţ la 10 ani de căsătorie? Custodia celor doi copii, adevărata luptă