Antena Meniu Search
x

Video Prinţesa Charlotte a cucerit internetul, după apariţia la un concurs de nataţie de la Jocurile Commonwealth

Copiii regali sunt mereu în centrul atenţiei. Prinţesa Charlotte a cucerit internetul, după ce a fost surprinsă la un concurs de nataţie de la Jocurile Commonwealth.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 18:58

Prinţesa Charlotte a cucerit internetul, după apariţia la un concurs de nataţie de la Jocurile Commonwealth

La două luni de la Jubileul reginei Elizabeth II, unde prinţul Louis fost vedeta familiei regale prin gesturile lui, este rândul prinţesei Charlotte să-i distreze pe internauţi cu mimica sa. 

Micuţa, în vârstă de doar 7 ani, nu si-a putut stăpâni în niciun moment extazul, dar nici oboseala. Şi-a acoperit ochii, s-a tras singură de codiţele împletite, a scos limba, în timp ce urmărea competia alături de părinţii ei, ducele și ducesa de Cambridge.

Fotografiile Prinţesei Charlotte le-au amintit comentatorilor şi de cele cu prinţului Louis în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elizabeth II. În mai multe fotografii distribuite, el a fost văzut strâmbându-se şi acoperindu-şi urechile în timpul spectacolului aerian al Royal Air Force. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Prinţesa Charlotte a cucerit internetul, după apariţia la un concurs de nataţie de la Jocurile Commonwealth