Antena Meniu Search
x

Galerie foto Prinţul Louis, în centrul atenţiei la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Reacţiile lui amuzante au atras toate privirile

Jubileul de Platină. Este zi de sărbătoare în Marea Britanie, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a. Aceasta şi-a făcut apariţia pentru prima oară în acest an la balconul Palatului Buckingham, de unde a fost aclamată de zeci de mii de oameni. Alături de membrii familiei regale, Regina Elisabeta a urmărit spectacolul aviatic oferit de piloţii Royal Air Force, iar Prinţul Louis, fiul în vârstă de 4 ani al Prinţului Charles şi al lui Kate Middleton, a fost protagonistul unui moment care a furat toate privirile. 

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 16:28

Jubileul de Platină, o zi plină de momente inedite. Îmbrăcată într-o haină albastru deschis şi sprijinindu-se într-un baston, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, şi-a făcut apariţia la balconul Palatului Buckingham, însoţită de Ducele de Kent, colonelul Gărzilor Scoţiene. După salutul adresat mulţimii, care a aclamat-o cu entuziasm, Regina Elisabeta a urmărit parada militară anuală "Trooping the Colour", iar mai apoi, după ce i s-au alăturat şi alţi membri ai familiei regale, a început parada aeriană oferită de piloţii Royal Air Force.

Prinţul Louis a atras toate privirile. Reacţia fiului Ducilor de Cambridge

Momentul a fost marcat de o reacţie amuzantă a mezinului Ducilor de Cambridge, Prinţul Louis, care nu s-a arătat prea încântat de spectacolul aviatic organizat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a. Băiatul în vârstă de 4 ani şi-a acoperit urechile cu ambele palme şi a făcut o grimasă care le-a cucerit inimile multor specatori ai evenimentului. Zgomotul avioanelor era prea puternic pentru gustul lui, relatează Mirror.

Copiii Ducilor de Cambridge, pentru prima oară la parada militară

Cu puţin timp înainte, Prinţul Louis făcea cu mâna în direacţia aeronavelor, aflat chiar lângă Regină. Dar nici înainte să-şi pună mâinile peste urechi nu s-a dovedit captivat de paradă. Probabil obosit de agitaţia zilei, micuţul a fost filmat în timp ce pare să caşte, atenţionat imediat, la ureche, de mama sa, Kate Middleton. Fraţii Prinţului Louis, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, au dat dovadă de mult mai mult entuziasm, fiind primul astfel de eveniment la care iau parte alături de părinţii lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prinţul Louis, în centrul atenţiei la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Reacţiile lui amuzante au atras toate privirile