Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a schimbat Regatul Marii Britanii după anunţul lui Kate Middleton că are cancer. Mesajul emoţionant al Prinţesei de Wales nu a pus capăt conspiraţiilor

Va fi un Paşte dificil pentru famlia regală britanică, dată fiind situaţia regelui Charles, dar şi a prinţesei Catherine. Se pare că nici diagnostiucul de cancer al acesteia nu a putut opri teoriile conspiraţiei, care continuă să-i perturbe recuperarea. Între timp, apar şi primele informaţii ceva mai detaliate despre starea de sănătate a Regelui Marii Britanii. 

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 21:58

Vezi și

Regatul îşi revine cu greu după ce prinţesa de Wales a anunţat că suferă de cancer. Viitoarea regină a Marii Britanii continuă să primească mii de mesajele de încurajare. Flori şi scrisori au fost aduse la Castelul Windsor, unde Kate îşi petrece convalescenţa, dar şi la Palatul Buckingham. 

Cum s-a schimbat Regatul Marii Britanii după anunţul lui Kate 

 

Britanici: Este dureros. Mai ales să îţi anunţi familia. Suntem în stare de şoc, pentru că nimeni nu vrea să aibă parte de aşa ceva, mai ales când e vorba de cineva apropiat.

Mesajul emoţionant al lui Kate nu a pus capăt conspiraţiilor şi zvonurilor. Unii internauţi susţin acum că, videoclipul, în care anunţa că are cancer, a fost realizat de fapt cu ajutorul inteligenţei artificiale, iar prinţesa de Wales nu a apărut nici de această dată în public. O sursă apropiată de familia regală a dezvăluit, însă, că "fiecare cuvânt" din discursul ţinut a fost scris chiar de prințesă.

Pe acelaşi subiect

Britanici: Cred că ar trebui lăsată în pace, să îşi vadă de tratament şi să fie cu familia ei. Membrii familiei regale sunt şi ei oameni. Lăsaţi-i în pace!  

Presa din Marea Britanie scrie acum că state ostile precum China, Rusia sau Iran sunt în spatele consipiraţiei din mediul online, în încercarea de a destabiliza Regatul Unit. 

Sarah Hewson, corespondent regal: Da, există indivizi care au vândut teoriile conspiraţioniste, dar, de fapt, există forțe mai mari şi mai întunecate în spatele algoritmului. Cred că singurul lucru pe care îl putem face cu toții acum este să nu le băgăm în seamă.

Regele Charles abia aşteaptă să se întoarcă la muncă

Meghan şi Harry sunt şi ei nemulţumiţi pentru că au aflat veştile rele de la televizor, la fel ca toţi ceilalţi. Comentatorii cred că familia regală nu a dorit să îi anunţe înainte despre afecțiunea lui Kate, pentru că nu se poate avea încredere în ei.

Între timp, regele Charles, diagnosticat şi el cu cancer de prostată luna trecută, abia aşteaptă să se întoarcă la muncă spune nepotul său, Peter Phillips, fiul prinţesei Anne. 

Peter Phillips, nepotul Regelui Charles: În ultimul timp, este extrem de frustrat că nu poate să se descurce și să facă tot ce vrea să facă. Dar este foarte încrezător, înțelege că există o perioadă de timp în care trebuie să se concentreze asupra sa. În același timp, își împinge întotdeauna personalul, doctorii și asistentele să poată spune că poate face asta şi aialaltă. Evident, este foarte dornic ca totul să revină la normalitate.

Prințul și Prințesa de Wales nu vor petrece sărbătorile Pascale cu restul familiei şi vor sta cu cei trei copii ai lor la Sandringham House.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum s-a schimbat Regatul Marii Britanii după anunţul lui Kate Middleton că are cancer. Mesajul emoţionant al Prinţesei de Wales nu a pus capăt conspiraţiilor