Antena Meniu Search
x

Prinţul George dă tonul în modă

Chiar dacă nu e încă prea sigur pe picioare, prinţul George a Marii Britanii calcă deja pe urmele elegantei lui mame. La un an şi câteva luni, dă tonul în modă

Vezi și

Chiar dacă nu e încă prea sigur pe picioare, prinţul George a Marii Britanii calcă deja pe urmele elegantei lui mame. La un an şi câteva luni, dă tonul în modă

În moda bebeluşească. Tot ce poartă micul prinţ devine, imediat, la mare căutare. O dovedesc şi cele mai recente fotografii cu George, date publicităţii de Casa regală.

Când ducesa Catherine apare în public, ţinutele ei devin, imediat, cele mai râvnite din regat. Se vând ca pâinea caldă, mai ales că au preţuri accesibile. Kate nu prea apelează la creaţii semnate de mari designeri. Dar când familia regală a dat publicităţii trei fotografii cu adorabilul prinţ George, supuşii reginei i-au căzut, practic, la picioare. Încălţările purtate de fiul lui Kate şi Will au devenit, în Marea Britanie, cel mai cumpărat articol pentru bebeluşi.

Acum şi copilul dumneavoastră poate păşi ca un prinţ, la preţul deloc princiar de 57 de dolari perechea. De când au apărut pozele, cei de la firma care produce încălţările purtate de George sunt în al nouălea cer. Iar după felicitările de rigoare au început să curgă şi comenzile.

Nu doar încălţările princiare au devenit preferatele britanicilor. Vesta bleumarin imprimată cu membri ai Gărzii Regale e la mare căutare şi ea. Magazinul care vinde acest model a trebuit să suplimenteze comenzile ca să facă faţă cererii. Iar prinţul George dovedeşte, de mic, că e un susţinător al economiei locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Prinţul George dă tonul în modă