Antena Meniu Search
x

Video Prinţul Harry, inamicul numărul 1 în Marea Britanie. Fiul Regelui Charles, supărat pe presă şi guvern pentru umilinţă şi interceptări

Prinţul Harry e pe cale să devină inamicul public numărul 1 în Marea Britanie. Fiul Regelui Charles a depus mărturie în procesul intentat unui tabloid, pe care l-a acuzat că i-a interceptat convorbirile. Harry spune că a fost urmărit constant de la 11 ani, că a fost umilit în public şi că ştirile despre el i-au distrus viaţa. El a lansat un atac şi la adresa guvernului. 
 

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 21:05

Vezi și

Îmbrăcat la costum, Prinţul Harry a sosit zâmbitor la tribunal pentru procesul intentat tabloidului The Mirror. În faţa clădirii, el a dat nas în nas cu cine îşi dorea mai puţin - zeci de membri ai presei, reporteri, cameramani şi paparazzi. Primul atac a fost chiar al Prinţului. Într-o declaraţie scrisă de 55 de pagini, el a criticat dur jurnaliştii, dar şi guvernul. 

Prinţul Harry, inamicul numărul 1 în Marea Britanie

Tom Cheshire, jurnalist Sky News: "În prezent, ţara noastră e judecată la nivel global după nivelul presei şi al guvernului. Ambele au atins, în opinia mea, nivelul cel mai de jos. Ai un membru al familiei regale în banca martorilor, un lucru extraordinar în sine. Şi mai extraordinar este ca acel membru al familiei regale să atace guvernul actual".

Harry s-a aşezat apoi în banca acuzatorilor. Arată cu degetul presa de scandal că îl urmăreşte de la 11 ani şi că a publicat articole ruşinoase despre el. Ca atunci când s-a aflat că suferă de boala sărutului. 

Pe acelaşi subiect

Prinţul Harry: Toată țara știa de diagnosticul meu. Toată școala părea să știe, nimeni nu se apropia de mine și eram de râsul tuturor. M-am simțit mizerabil.

Fiul Regelui Charles a acuzat apoi presa că a deconspirat locul unde era în Afganistan şi a devenit astfel o ţintă pentru talibani. Apoi, a vorbit despre atacurile lansate la adresa lui de jurnalistul Piers Morgan. 

Prinţul Harry: Atât eu, cât și soția mea am fost supuși unui val de atacuri personale oribile și intimidări din partea lui Piers Morgan, care a fost editorul Daily Mirror între 1995 și 2004, probabil ca răzbunare și în speranța că voi da înapoi.

Piers Morgan i-a răspuns lui Harry că până şi familia lui îi este împotrivă. Piers Morgan: Mi s-au transmis nişte mesaje în numele familiei regale. Nu o să spun cine a fost, dar pot să spun că erau recunoscători că cineva îi apără. 

Angela Levin, biografă a familiei regale: Nu mai putem avea încredere în el, nu îl mai putem crede. Minte şi exagerează. Are necazuri mari de tot. 

Avocatul advers l-a pus în încurcătură pe Harry după ce a dovedit că unul dintre articole a fost scris cu doi înainte ca Prinţul să deţină un telefon mobil. Deci nu se putea pune problema de piratare a telefonului. Procesul va continua şi miercuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry, inamicul numărul 1 în Marea Britanie. Fiul Regelui Charles, supărat pe presă şi guvern pentru umilinţă şi interceptări