Prinţul Harry: Moartea mamei a lăsat un gol imens în viaţa mea

Publicat: 30.11.2015, 10:42.
Actualizat: 30.11.2015, 10:45

Avea doar 12 ani când şi-a pierdut mama într-un accident de maşină, în Paris, iar durerea pare să fi rămas în inima Prinţului Harry

Avea doar 12 ani când şi-a pierdut mama într-un accident de maşină, în Paris, iar durerea pare să fi rămas în inima Prinţului Harry.


Mezinul familiei regale britanice, ajuns la 30 de ani, duce mai departe testamentul Prinţesei Diana, şi se implică în acte caritabile.
Recent, cel de-al cincilea moştenitor la tronul Marii Britanii a vorbit despre durerea sa la deschiderea unui centru pentru orfani în Lesotho, Africa.
„Ştiu că va fi mereu un gol imens care nu va fi niciodată umplut. Copiii din centru sunt mult mai tineri decât mine, şi, bineînţeles, situaţia lor este mult mai provocatoare decât a mea. Cu toate acestea, împărtăşim un sentiment similar de pierdere, să ai pe cineva drag, în cazul meu un părinte, şi să-l pierzi atât de curând”, a declarat Prinţul Harry.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.