Antena Meniu Search
x

Prințul Harry, prima declarație oficială de la moartea Reginei Elisabeta a II-a: "Zâmbim știind că tu și bunicul sunteți împreună acum"

Prințul Harry i-a adus un omagiu bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, amintind de „grația și demnitatea sa neclintită”, despre care spune că „au însoțit-o de-a lungul vieții, iar acum reprezintă moștenirea ei veșnică”.

de Monica Palade

la 12.09.2022, 12:20

„Sărbătorind viața bunicii mele, Majestatea Sa Regina, și în doliu pentru pierderea sa, toți ne amintim de ea ca de o busolă călăuzitoare care a fost pentru mulți în slujba ei față de serviciu și datorie”.

El amintește și de cuvintele pe care Reginea le-a rostit după moartea soțului ei, Prințul Philip: „Viața, desigur, constă în despărțiri finale, precum și în primele întâlniri”.

Zâmbim știind că tu și bunicul sunteți din nou împreună

Adresându-se direct Reginei, Prințul Harry a mai scris: „Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri - de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant-șef, până la prima întâlnire când mi-ai cunoscut-o pe soția mea dragă și i-ai îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți.

Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și multe alte momente speciale care au avut loc. Deja ne lipsești foarte mult, nu doar nouă, ci întregii lumi. Și, că veni vorba despre primele întâlniri, acum îl onorăm pe tatăl meu în nou rol de Rege Charles al III-lea.

Îți mulțumesc pentru devotamentul tău. Îți mulțumesc pentru sfaturile minunate. Îți mulțumesc pentru zâmbetul molipsitor. Și noi zâmbim știind că tu și bunicul sunteți din nou împreună acum și amândoi vă odihniți în pace”, a scris Prințul Harry.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry, prima declarație oficială de la moartea Reginei Elisabeta a II-a: "Zâmbim știind că tu și bunicul sunteți împreună acum"