Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prințul Louis a furat, din nou, inimile britanicilor. A scos limba la mama sa, s-a fâțâit, apoi s-a alintat în brațele bunicului, viitorul rege al Marii Britanii

Prințul Louis, mezinul ducilor de Cambridge, a atras din nou toate privirile la parada finală de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. În vârstă de doar 4 ani și neînțelegând încă așteptările legate de respectarea protocolului regal, micul prinț s-a strâmbat, a scos limba și a făcut cu mâna publicului. 

de Redactia Observator

la 06.06.2022 , 16:27

Ultima zi a sărbătoririi Jubileului s-a încheiat cu o paradă uriaşă lângă Palatul Buckingham. Însă spectacolul a fost eclipsat, din nou, de prezența mezinului ducilor de Cambridge. 

Deși mulțimea a fost încântată să o vadă pe regina în vârstă de 96 de ani, la balconul Palatului Buckingham, Louis, în vârstă de patru ani, a fost adevărata vedetă a ceremoniei.

Micul prinț a urmărit parada din loja regală, alături de părinții și frații săi mai mari, apoi a început să se strâmbe la mama sa, a aplaudat, s-a ridicat în picioare, s-a fâțâit pe scaun, apoi a fugit când în brațele tatălui, când în ale bunicului.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Prințul Louis a furat, din nou, inimile britanicilor. A scos limba la mama sa, s-a fâțâit, apoi s-a alintat în brațele bunicului, viitorul rege al Marii Britanii