Antena Meniu Search
x

Prinţul William, ducesa Catherine şi prinţul George au ajuns în Australia

Prinţul William, ducesa Catherine şi prinţul George au ajuns, în această dimineaţă, în Australia. După 10 zile petrecute în turneu, în Noua Zeelandă, cei trei au fost întâmpinaţi de o mulţime entuziastă în faţa clădirii Operei din Sydney

Vezi și

Toate privirile au fost aţintite asupra micului Prinţ încă de la coborârea din avion. Îmbrăcat într-un costum alb, neastâmpăratul George a stat pe rând, în braţele mamei, apoi ale tatălui, pe măsură ce cuplul a strâns mâna demnitarilor veniţi să îi întâmpine pe aeroportul din Sydney.

Într-o rochie galbenă aflată în perfect acord cu vremea însorită din Australia, nici Kate nu s-a lăsat mai prejos. Ţinuta Ducesei a fost inspirată de tablourile mai multor artişti brazilieni, susţine un site specializat în modă. În schimb, prinţul William ar fi făcut haz pe seama soţiei căreia i-ar fi spus că arată ca o banană.

Ducele şi Ducesa de Cambridge vor sta o săptămână în Australia. Vizita vine după 10 zile petrecute în Noua Zeelandă, ţară pe care au părăsit-o ieri seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prinţul William, ducesa Catherine şi prinţul George au ajuns în Australia