Antena Meniu Search
x

Foto Profesoara de geografie acuzată că a abuzat sexual un elev de 14 ani, în Australia, îl speria că ”e periculos dacă se află”. Cum s-a scuzat în instanță

O profesoară de liceu din Australia care a întreținut relații sexuale cu un elev de 14 ani, obișnuia să-l avertizeze pe băiat că ”ar fi periculos” să fie prinși împreună însă orice s-ar întâmpla ”merită efortul”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.06.2021, 11:02

Monica Elizabeth Young, profesoara de geografie din Sydney care a abuzat un elev de 14 ani
Profesoara de geografie acuzată că a abuzat sexual un elev de 14 ani obișnuia să-l sperie că ”e periculos dacă suntem prinși” - Facebook

Monica Elizabeth Young, o profesoară de geografie din Sydney, i-ar fi spus elevului pentru care făcuse o pasiune bolnavă că este lipsit de curaj, atunci când el ar fi refuzat să o îmbrățișeze în sala de clasă.

Profesoara a început să-i trimită mesaje indecente elevului pe când el avea doar 14 ani, iar ea 23, și îi spunea continuu să nu spună nimănui ce se petrece între ei doi, așa cum reiese din probele depuse la instanță, scrie Daily Star.

Profesoara și elevul, prinși în mașină, lângă un parc

Profesoara a fost surprinsă la volan pentru a se întâlni cu adolescentul într-un parc după ce i-a trimis mesajul „este periculos dacă suntem prinși, dar dacă o faci, va merita”.

Pe acelaşi subiect

Un membru al familiei victimei l-a văzut pe el și pe Young stând împreună în mașina ei și a contactat rapid școala și poliția.

Young a fost arestată în iulie 2020 și, tocmai când trebuia să înceapă procesul, ea a pledat vinovată de trei acuzații de act sexual în circumstanțe agravante, deoarece tânărul de 14 ani se afla sub autoritatea sa.

”...liniile s-au estompat”

Profesoara de geografie, care și-a abuzat sexual un elev de 14 ani, a plâns în fața instanței, în timp ce i-a implorat familia să o ierte pentru „jena și rănile” provocate.

Monica Elizabeth Young a mers în fața mamei victimei și a plâns în timp ce își cerea scuze pentru că „a lăsat relația să progreseze” în perioada 24 iunie și 6 iulie 2020.

”Băiatul a avut încredere în mine și am abuzat de acea încredere care poate avea un impact sever asupra viitorului său. Regret profund că am permis relației să progreseze atât de mult. Am studiat patru ani ... pentru a-i îndruma pe tineri ... dar liniile s-au estompat”, a mai spus ea.

Profesoara a dezvăluit că a fost la rândul ei abuzată sexual, în copilărie

Young a declarat instanței că a fost abuzată sexual când avea șapte ani și, prin urmare, putea înțelege „trauma” la care a fost supus băiatul, potrivit Daily Mail.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi unul dintre acei oameni. Nu am avut niciodată probleme cu legea. Sper că el și familia lui mă pot ierta”, a spus ea printre lacrimi.

Monica Elizabeth Young urmează să afle sentința pe 8 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Profesoara de geografie acuzată că a abuzat sexual un elev de 14 ani, în Australia, îl speria că ”e periculos dacă se află”. Cum s-a scuzat în instanță