Antena Meniu Search
x

O profesoară de limba engleză a primit 12 ani de închisoare după ce a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale cu un elev de 17 ani, în SUA

O profesoară de limba şi literatura engleză a primit o sentinţă de 12 ani de închisoare după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 17 ani. Femeia obişnuia să predea la un liceu din Wisconsin unde băiatul acesta învăţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.05.2021, 17:05

Abby Dibbs
O profesoară de limba engleză a primit 12 ani de închisoare după ce a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale cu un elev de 17 ani - NBC/Portage Police Department

Abby Dibbs, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzată de abuz asupra unui minor după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu elevul ei, minor, în două ocazii diferite, la ea acasă, la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit plângerii penale, adolescentul de 17 ani a confirmat relația amoroasă pe care o aveau în faţa detectivilor, menţionând că este „îndrăgostit” de profesoară și că este supărat pentru că cineva a hotărât să-i dea în vileag pentru a-i despărţi.

Mama băiatului, mulţumită că idila a ieşit la iveală

Sergetul Maj Jenatscheck a dezvăluit că Abby discutase în prealabil cu băiatul despre sentimentele care nutreau între cei doi, asigurându-l că există totuşi anumite linii peste care nu poate trece niciunul. A adăugat însă că „Dibbs a recunoscut că aceste linii au fost apoi încălcate”.

Pe acelaşi subiect

Potrivit declaraţiilor făcute în instanţă, mama adolescentului a recunoscut că este fericită şi consideră că persoana care a raportat relaţia nepotrivită a făcut ce trebuie.

Abby Dibbs a primit opţiunea de eliberare condiţionată pe o cauţiune de 3.500 de dolari, cu condiţia interzicerii contactului cu elevul de 17 ani. Femeia nu are de asemenea voie să aibă niciun contact nesupravegheat cu alţi elevi, în afară de propriul copil şi nu i se permite întoarcerea la catedră, la liceul Portage.

De asemenea, un purtător de cuvânt al liceului Portage Community District a publicat vineri dimineaţă o declaraţie în care au anunţat desfacerea contractului de muncă în cazul femeii, subliniind că aceasta nu se întoarce sub nicio formă în calitate de profesor în spaţiul didactic, potrivit Daily Mail.

Administratorul districtului, Joshua Sween, a spus că administrația educaţională a contactat forțele de ordine imediat după ce a aflat despre relația amoroasă. A menţionat însă că şcoala nu va mai oferi alte comentarii pentru a se asigura că nu vor exista perturbări ale anchetei și pentru a proteja viața privată a celorlalți implicați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O profesoară de limba engleză a primit 12 ani de închisoare după ce a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale cu un elev de 17 ani, în SUA