Antena Meniu Search
x

Relaţiile între profesori şi elevi, tot mai dese! O profesoară de limba engleză a fost ARESTATĂ după ce a sedus un elev de 17 ani

Relaţiile între elevi şi profesorii lor, tot mai dese! Este şi cazul dintre o profesoară de limba engleză, dintr-o localitate din SUA, care a fost arestată după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu un elev de 17 ani.

Profesoara Caroline Lawson, în vârstă de 29 de ani l-a chemat pe tânăr la ea acasă, unde elevul a fost de acord să întreţină relaţii sexuală cu dascălul său, neprotejat. 

Într-un SMS pe care Caroline Lawson l-ar fi trimis unei persoane neidenficiate, încă, de polițiști, ea a scris: „L-am înșelat cu un student”.

Persoana i-a răspuns: „Când spui înșelat, te referi că ai făcut sex cu el?”

„Da”, a răspuns ea.

Vineri, profesoara și-a dat demisia, iar în aceeași zi a fost arestată de oamenii legii. Femeia este acuzată de întreținere de relații sexuale cu un minor și va trebui să plătească o cauțiune de 30.000 de dolari.

„Vom încercă să vedem dacă au existat și alte victime”, a spus șeriful ținutului Hillsborough, Larry McKinnon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Relaţiile între profesori şi elevi, tot mai dese! O profesoară de limba engleză a fost ARESTATĂ după ce a sedus un elev de 17 ani