Antena Meniu Search
x

Profesoară înjunghiată mortal de un elev de 16 ani în timpul orelor, într-un liceu din Franța. Adolescentul "ar fi auzit voci"

Un elev de 16 ani a înjunghiat mortal o profesoară de limba spaniolă, într-un liceu din orașul francez Saint-Jean-de-Luz. 

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 13:23

"Ar fi auzit voci" care i-au cerut să o omoare pe femeie
Profesoară înjunghiată mortal de un elev de 16 ani în timpul orelor într-un liceu din Franța - Le Figaro

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, 22 februarie, în jurul orei 10.00, la liceul Saint-Thomas d'Aquin, din oraşul Saint-Jean-de-Luz, situat în sud-vestul Franţei. Elevul de 16 ani a fost arestat.

Elevul ar fi "auzit voci" noaptea cerându-i să o omoare pe profesoară

Din primele informaţii, atacul s-a produs în timpul orei de spaniolă, scrie Le Figaro. Potrivit sursei citate, elevul care a comis atacul ar fi "auzit voci" noaptea cerându-i să o omoare pe profesoara de spaniolă. Femeia a fost înjunghiată în inimă.

După atac, intrările și ieșirile din clădirea liceului, o unitate de învăţământ catolică privată, au fost închise. Elevii au rămas blocaţi în sălile de clasă iar apoi au fost evacuați treptat din unitate, scrie Le Figaro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Profesoară înjunghiată mortal de un elev de 16 ani în timpul orelor, într-un liceu din Franța. Adolescentul "ar fi auzit voci"