Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Protest cu mii de oameni la Viena, față de planurile guvernului de a face obligatorie vaccinarea anti-Covid

Mii de oameni au protestat, sâmbătă, la Viena, faţă de planurile guvernului de introducere a obligativităţii vaccinării împotriva coronavirusului luna viitoare. “Guvernul trebuie să plece!”, a scandat mulţimea la protestul din centrul Vienei.

de Redactia Observator

la 15.01.2022 , 18:31

Protest cu mii de oameni la Viena, față de planurile guvernului de a face obligatorie vaccinarea anti-Covid
Protest cu mii de oameni la Viena, față de planurile guvernului de a face obligatorie vaccinarea anti-Covid - Profimedia Images imagine ilustrativa

Săptămâna viitoare, parlamentul austriac va supune votului un proiect prin care se impune obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19.

În noiembrie 2021, guvernul a anunţat al patrulea lockdown naţional şi a precizat că va face vaccinarea obligatorie pentru toţi austriecii. Austria a raportat, de la startul pandemiei, peste 1,4 milioane de cazuri de infectare cu covid-19 şi aproape 14.000 de decese asociate coronavirusului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Primul caz de "flurona" confirmat în Austria

Tot astăzi, Austria a confirmat primul caz de "flurona", adică infectarea simultană cu gripă şi coronavirusul SARS-CoV-2. Pacienta, o femeie vaccinată cu schema completă împotriva COVID-19, nu era imunizată şi pentru gripă.

Femeia a mers la medic pentru un control, după mai multe zile de tuse și febră. Testul său de screening a detectat ambii viruşi, a anunţat ziarul „Blick”. Femeia, care a avut o evoluţie uşoară a bolii, este acum vindecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi în rate sau să aşteptaţi până vă permiteţi să plătiţi integral?
Observator » Ştiri externe » Protest cu mii de oameni la Viena, față de planurile guvernului de a face obligatorie vaccinarea anti-Covid