Antena Meniu Search
x

Un pui de wombat salvat din incendiile din Australia a fost adoptat

Un pui de wombat, un mamifer care trăieşte doar în Australia şi este înrudit cu koala, a fost salvat din incendii şi adoptat de o familie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020, 00:55

Pui de wombat salvat din incendiile din Australia
Pui de wombat salvat din incendiile din Australia, adoptat de o familie - Facebook

Un pui de wombat, un mamifer care trăieşte doar în Australia şi este înrudit cu koala, a fost salvat din incendii şi adoptat de o familie.

Oamenii din oraşul Jindabyne (sud-estul statului New South Wales) au reuşit să salveze puiul de wombat din incendiile uriaşe care au mistuit Parcul Naţional Kosciuszko.

Micuţul mamifer a primit numele 'Bubba Rosso', datorită culorii pielii sale.

Puiul de wombat a fost salvat de pompieri şi apoi adoptat de familia din Jindabyne.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'Mama lui a fost lovită şi a murit atunci când au evacuat parcul din cauza incendiilor. Bubba are aproximativ trei luni şi cântăreşte 300 de grame. Noi îl vom îngriji pentru următoarele 20 de luni, până îşi revine, şi apoi îl vom lăsa înapoi în habitatul său, în pădure', a declarat femeia care l-a adoptat pe Bubba Rosso, potrivit yahoo.com.

Un clip video în care micuţul pui de wombat este hrănit cu biberonul a fost postat pe Facebook şi a devenit în scurt timp viral, fiind distribuit de sute de mii de oameni de pe toată planeta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un pui de wombat salvat din incendiile din Australia a fost adoptat