Antena Meniu Search
x

“Puteam auzi copii ţipând în moloz”: Salvatorii sapă cu mâinile goale în salvarea victimelor prinse în dărâmături (GALERIE FOTO)

Un cutremur puternic a zguduit Italia, ucigând cel puţin 38 de persoane, inclusiv doi copii.

Un cutremur puternic a zguduit Italia, ucigând cel puţin 38 de persoane, inclusiv doi copii.

Cutremurul cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter s-a produs la ora locală 03:30 şi a fost atât de puternic încât a zguduit clădiri în centrul Romei.

Supravieţuitorii au descris scene “apocaliptice” în oraşele şi satele din apropierea oraşului Perugia, care este deosebit de popular cu turişti britanici.

Cel puţin 38 de oameni au murit în urma cutremurului, mulţi dintre ei fiind striviţi de zidurile dărâmate sau sufocaţi de moloz. În mod miraculos, salvatorii au scos mai mulţi supravieţuitori dintre ruine. În continuare, multe victime prinse sub dărâmături strigă după ajutor.

Fotograful Emiliano Grillotti a spus că în Accumoli a văzut peste 15 oameni cum săpau cu mâinile goale pentru a salva o familie de patru persoane, cu doi copii. “Puteam auzi unul dintre copii ţipând”, a declarat fotograful.

Vezi şi Seismul puternic din Italia a transformat oraşul Amatrice într-o ruină. Dezastrul surprins în IMAGINI (FOTO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » “Puteam auzi copii ţipând în moloz”: Salvatorii sapă cu mâinile goale în salvarea victimelor prinse în dărâmături (GALERIE FOTO)