Antena Meniu Search
x

Video Putin a sărbătorit Ziua Marinei militare la Sankt Petersburg, la câteva ore după ce 3 drone au atacat Moscova. Ce le-a promis marinarilor

Război în Ucraina. Rusia vrea să arate că este o forţă redutabilă pe apă şi despre asta a fost parada navală spectaculoasă la Sankt Petersburg. Zeci de nave de război şi mii de marinari au defilat de Ziua Marinei Militare prin faţa lui Vladimir Putin. Evenimentul a avut loc la doar câteva ore după ce trei drone au atacat capitala Moscova.  

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 21:39

Vezi și

De la bordul uneia dintre nave, Putin a trecut în inspecţie tot ce are mai bun flota rusă. La paradă, au participat 45 de nave de război, submarine şi alte vase, plus 3.000 de marinari. Însoţit de ministrul Apărării şi de patru şefi de state africane, Putin a promis întăriri pentru marină.

Vladimir Putin: Numai în acest an, 30 de nave de diferite clase se vor alătura flotei. Printre navele care au intrat în serviciul de luptă se numără corveta lansatoare de rachete Mercur.

Discursul încrezător al lui Putin a venit la câteva ore după ce trei drone au atacat Moscova. Deşi apărarea rusă susţine că dronele au fost interceptate, cel puţin două clădiri de birouri au fost avariate, iar o persoană a fost rănită. Principalul aeroport al capitalei a fost închis ore bune. La primele ore ale dimineţii, muncitorii trudeau să strângă resturile şi începuseră reparaţiile. Localncii erau însă în stare de şoc.

În Ucraina, un atac cu rachete a lăsat în urmă doi morţi şi 20 de răniţi în oraşul Sumî. Iar fostul premier rus Dmitri Medvedev a venit şi el cu ameninţări dure. A transmis lumii întregi să se roage pentru victoria invadatorilor. În caz că ucrainenii îşi recuperează teritoriile, Moscova e gata să folosească arma nucleară, a transmis Medvedev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Putin a sărbătorit Ziua Marinei militare la Sankt Petersburg, la câteva ore după ce 3 drone au atacat Moscova. Ce le-a promis marinarilor