Antena Meniu Search
x

Putin a testat cu succes "Arma Diavolului". Moscova transmite un nou avertisment inamicilor săi

Rusia a testat cu succes o rachetă balistică intercontinentală în sudul ţării, a anunţat miercuri dimineaţa Ministerul Apărării de la Moscova, oferind un nou avertisment inamicilor săi, scrie Agerpres.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 12.04.2023, 08:20

Putin a testat cu succes "Arma Diavolului". Moscova transmite un nou avertisment inamicilor săi
Putin a testat cu succes "Arma Diavolului". Moscova transmite un nou avertisment inamicilor săi - Captură video

Racheta cu rază lungă de acţiune a fost lansată din zona de testare Kapustin Yar din regiunea Astrahan, pe malul Mării Caspice. Focoasa testată a avut un impact ulterior, conform planificării, într-o zonă din ţara aliată Kazahstan, a spus ministerul, adăugând că scopul a fost testarea "capacităţii de luptă" a rachetei.

Rusia atacă cu rachete Ucraina de mai bine de 13 luni. În acelaşi timp, retorica militară a Moscovei faţă de Occident a escaladat, ameninţând chiar cu perspectiva sumbră a unui războiu nuclear.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, Kremlinul a făcut valuri prin anunţul că va staţiona arme nucleare tactice în Belarus. Aceste arme au o rază de acţiune mai mică decât rachetele balistice intercontinentale, care pot străbate o distanţă ce depăşeşte 5.000 de kilometri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Stiri externe » Putin a testat cu succes "Arma Diavolului". Moscova transmite un nou avertisment inamicilor săi