Meniu
Search
x

Putin este împotriva interzicerii alcoolului: Bărbații beau și vor continua să bea

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu este de acord cu interzicerea alcoolului. Potrivit liderului de la Kremlin, "bărbații beau și vor continua să bea".

De Redactia Observator la 17.08.2022, 16:35

"Nu poți interzice totul, nu poți decide o creștere excesivă a prețurilor, a accizelor și așa mai departe. Bărbații beau și vor continua să bea. Nu este totul atât de simplu", a declarat Vladimir Putin, potrivit jurnaliștilor de la RIA Novosti. 

În ciuda declarației sale recente, Vladimir Putin evită consumul de alcool. Potrivit Politico, președintele rus nu acceptă mâncarea care nu a fost testată înainte și consumă alcool doar în cadrul întrunirilor formale.

Pe acelaşi subiect

La sfârșitul lunii iunie, Vladimir Putin le-a recomandat liderilor G7, după un val de ironii la adresa sa, să nu mai abuzeze de alcool. Premierul canadian Justin Trudeau i-a îndemnat atunci, ironic, pe omologii săi să-l imite pe Putin, forografiat ”călărind la bustul gol pe un cal”.

În replică, liderul de la Kremlin le-a răspuns că "imaginea ar fi dezgustătoare". ”Nu ştiu exact până unde voiau să se dezbrace. desupra sau dedesubtul taliei. Dar cred că, oricum, ar fi un spectacol dezgustător”, a subliniat el. 

El a subliniat că, spre deosebire de el, lideri occidentali fac abuz de alcool şi nu fac sport. ”Trebuie să avem un corp şi o minte dezvoltate armonios. Dar, pentru a ajunge la armonie, trebuie să nu mai faci abuz de alcool, să renunţi la alte obiceiuri şi să faci sport”, a declarat el.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Putin este împotriva interzicerii alcoolului: Bărbații beau și vor continua să bea