Antena Meniu Search
x

Rapperul Takeoff, din trupa Migos, a murit împuşcat. Colegul său Quavo a fost de faţă la incident

Rapperul Kirshnik Khari Ball, cunoscut drept Takeoff, a fost împuşcat fatal luni noapte, în faţa unui club din Houston, în timpul unui joc de noroc. Artistul, care făcea parte din trupa Migos, a murit după ce un participant a deschis focul asupra celorlalţi, potrivit Daily Mail

de Iris Duţescu

la 01.11.2022, 14:30

Takeoff
Artistul a fost împuşcat în faţa unui club de bowling la ora 2:30, noaptea trecută - Facebook

Takeoff, în vârstă de 28 de ani, a fost împușcat după ce mai multe persoane s-au adunat să ia parte la jocuri de noroc, în fața unui club de bowling numit 810 Billiards & Bowling Houston, la 2:30 dimineața. O fotografie de la faţa locului îl arată pe Takeoff întins pe jos, într-o baltă de sânge, la doar câteva ore după ce acesta a distribuit pe Instagram o poză în care era îmbrăcat în aceleaşi haine.

Alte două persoane au fost rănite 

Takeoff şi unchiul său, Quavo, care era totodată colegul său de trupă, au luat parte la un joc de noroc în ziua incidentului. În timpul acestuia, a izbucnit o ceartă, iar unul dintre participanţi a deschis focul şi l-a ucis pe rapper. Alte două persoane au fost rănite şi transportat la spital de urgenţă, însă starea lor este necunoscută. Poliția din Houston a declarat că victima a fost găsită moartă la sosire. Cu patru ore înainte de tragedie, Takeoff a postat o fotografie cu el, fumând pe pista de bowling.

Takeoff, unchiul său Quavo și vărul său Offset, care este căsătorit cu Cardi B, au fondat trupa Migos în 2008. Grupul, care a câștigat două nominalizări la Grammy, și-a lansat primul album, Yung Rich Nation, în iunie 2015. Acesta ajuns pe locul 3 în topul Billboard’s Top Rap Albums. Deşi au existat zvonuri cum că trupa Migos s-ar fi destrămat, cei trei nu au făcut niciun anunţ oficial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Rapperul Takeoff, din trupa Migos, a murit împuşcat. Colegul său Quavo a fost de faţă la incident