Antena Meniu Search
x

Video Rase în cap, ținute dezbrăcate în zăpadă și obligate să doarmă sub patul proxenetului. Infernul în care trăiau 14 românce în Spania

Au scăpat din infern! Vorbim despre 14 românce, eliberate de Poliţia spaniolă din mâinile unor mafioţi români şi ei, care le obligau să se prostitueze. Atunci când nu reuşeau să facă banii stabiliţi de proxeneţi, femeile erau bătute sau forţate să doarmă dezbrăcate afară. 

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 22:01

Vezi și

Româncele au fost găsite de poliţişti in două locuinţe din oraşul Alzira, de lângă Valencia. 14 tinere, victime ale exploatării sexuale, au fost salvate. Trăiau în condiţii de coşmar. După ce ajungeau în mâinile traficanţilor de carne vie, nu mai aveau voie să iasă din casă, erau înfometate, umilite şi bătute zilnic.

"Dacă nu câştigau banii ceruţi, între 300 și 400 de euro pe zi, erau rase în cap și obligate să doarmă pe jos, sub patul proxenetului, sau erau forţate să iasă goale pe balcon în plină iarnă".

Femeile, supuse la umilințe extreme

Nouă traficanţi români au fost arestaţi. Operațiunea, denumita Barraca, s-a desfășurat în colaborare cu Poliția Română, care a descinsin paralel la 4 adrese din Turnu Măgurele. Pentru a spăla banii obtinuti din prostitutie, traficantii cumparau case și masini in ţară pe numele rudelor.

Pe acelaşi subiect

Tinerele erau ademenite prin metoda lover boy. Traficanţii alegeau fete cu o situaţie financiară dificilă, le promiteau că le ajută să se angajeze în străinătate sau că le iau în căsătorie. Odată ajunse departe de ţară, erau obligate să se prostitueze.

Tehnica Lover Boy este una dintre cele mai folosite de reţele de prostituţie şi trafic de persoane. În urmă cu un an, România şi Spania şi-au unit eforturile împotriva traficanţilor de persoane şi au lansat chiar o campanie.

De pe urma victimelor, traficanţii pot ajunge la venituri de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Rase în cap, ținute dezbrăcate în zăpadă și obligate să doarmă sub patul proxenetului. Infernul în care trăiau 14 românce în Spania