Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul șoferului de TIR din Huşi, bănuit că ar fi criminal în serie. Soția bărbatului este chemată în instanță

Cătălin Ciolpan, șoferul de TIR din Huşi bănuit a fi criminal în serie, este judecat în această perioadă de Tribunalul din Freiburg.

Cătălin Ciolpan, șoferul de TIR din Huşi bănuit a fi criminal în serie, este judecat în această perioadă de Tribunalul din Freiburg pentru uciderea și violarea Carolinei Gruber, o tânără în vârstă de 27 de ani, pe 6 noiembrie 2016.

Procesul românului a început la sfârșitul lunii noiembrie, iar Ciolpan a recunoscut că a ucis-o pe tânăra din orașul Endingen, în timp ce aceasta făcea jogging.

Victimele lui Caralin Ciolpan, soferul de TIR din Husi banuit a fi criminal in serie

Foto: Cele două victime ale lui Cătălin Ciolpan: Carolin Gruber, ucisă în Germania, și Lucile K., ucisă în Austria

Pe acelaşi subiect

După ce, în timpul procesului, sora vitregă a lui Cătălin Ciolpan și soțul acesteia, care este cetățean german, au depus mărturie, susținând că nevasta românului, Livia Ciolpan, era la curent cu crimele comise de acesta, rudele Carolinei Gruber au cerut ca femeia să fie adusă în fața instanței.

Potrivit vremenouă.ro, fratele și părintii femeii ucise la Endingen au cerut ieri, în mod oficial, judecătoarei, să o cheme în instanță pe soția inculpatului, care este în prezent în România.

Rudele Carolinei cred că există indicii potrivit cărora Livia Ciolpan ar fi știut de crimele bărbatului ei și susțin că, dacă aceasta ar fi adus la cunoștința autorităților comiterea crimei din 2014, din Austria, atunci Carolin ar fi trăit astãzi. Lăsat însă liber, Ciolpan a lovit din nou, în noiembrie 2016, când Carolina a fost lovită cu o sticlă în cap, apoi a fost târâtă în pădure și agresată sexuală, apoi sugrumată și lovită în cap cu o bară metalică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situație în cazul șoferului de TIR din Huşi, bănuit că ar fi criminal în serie. Soția bărbatului este chemată în instanță