Antena Meniu Search
x

Răsturnare majoră de situaţie în cazul bărbatului care şi-a obligat prietenul să îşi sape mormântul după ce îi violase fetiţa. A fost eliberat după şase luni

Un tată devastat l-ar fi forțat pe pedofilul care i-ar fi abuzat fetița în vârstă de numai şase ani să-și sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia. După şase luni în spatele gratiilor, bărbatul a fost eliberat.

de Iris Duţescu

la 29.10.2022, 21:36

Vyacheslav Matrosov
Vyacheslav Matrosov a fost eliberat înainte de termen - Profimedia

Bărbatul în vârstă de 35 de ani și-a dus prietenul într-o pădure din Rusia, unde l-a înjunghiat și l-a pus să-și sape propria groapă. Pedofilul a murit la scurt timp după lupta cu Matrosov, care i-a îngropat cadavrul în secret, în mormântul nemarcat. Anchetatorii au ajuns la concluzia că Sviridov și-a luat viața în pădure. Matrosov a fost condamnat la 18 luni după gratii, dar a fost eliberat acum, după ce a executat jumătate de an.

Sviridov a abuzat-o sexual în mod repetat pe fiica lui Matrosov, care avea atunci vârsta de şase ani. Tatăl, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut la poliție că a avut loc o luptă între el și cel care i-a maltratat fiica, dar le-a spus agenților că victima ar fi căzut singură peste lama cuțitului și astfel ar fi murit. Matrosov a fost judecat inițial pentru omor, dar surse apropiate cazului spun că acuzația de crimă a fost anulată printr-o decizie importantă a judecătorilor. 

Tatăl fetiţei a fost eliberat înainte de termen

În aprilie, el a fost condamnat pentru împingerea lui Sviridov la sinucidere de către Tribunalul Krasnoglinsky din Samara și condamnat la 18 luni de închisoare. Acum, acest termen a fost scurtat. Matrosov, un fost muncitor într-o fabrică de motoare de rachete, ar fi putut fi condamnat la 15 ani de închisoare, dacă ar fi fost acuzat de crimă.

Tatăl a fost declarat erou de către localnicii din satul Vintai, care au strâns fonduri pentru taxele sale legale inițiale şi pentru a-i angaja un avocat. Ei au realizat şi o petiție pentru a cere ca bărbatul să fie achitat și scutit de închisoare după ce a recunoscut uciderea. Documentul a strâns 2.500 de semnături. 

Surse apropiate cazului au spus că dovezile criminalistice detaliate au arătat că Matrosov nu l-a înjunghiat pe Sviridov în pădurea în care trupul mortului a fost găsit. Există zvonuri cum că lui Sviridov i s-ar fi dat un ultimatum de a merge la poliție și a mărturisi că a abuzat-o sexual pe fetiţă, înainte ca acesta să înfrunte mânia tatălui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Răsturnare majoră de situaţie în cazul bărbatului care şi-a obligat prietenul să îşi sape mormântul după ce îi violase fetiţa. A fost eliberat după şase luni