Antena Meniu Search
x

Video Răvăşitor: Un copilaş din Siria scos de sub dărâmături se bucură de banana primită în dar. Nu ştie deocamdată că este singurul supravieţuitor din familia sa

Cutremurul devastator din Turcia şi Siria scoate la iveală încă o dată cât suntem de neputincioşi în faţa naturii. Dincolo de imaginile dezastrului sunt dramele care se nasc şi care vor lăsa răni adânci în sufletele chinuite. Mai ales în cele ale celor mici.

de Monica Palade

la 09.02.2023, 19:33

Vezi și

Deşi în aparenţă ar putea fi un motiv de speranţă, chiar şi salvarea unui copil ascunde o adevărată dramă. Este şi cazul unui copilaş din Siria. A ajuns la spital, după ce a fost scos în viaţă de sub dărâmături.

Ultimele clipe de fericire ale unui copil

După ce a fost îngrijit, micuţul flămând a primit o banană. O mănâncă liniştit şi fericit, în timp ce trupul său firav este plin de vânătăi care amintesc de trauma prin care abia a trecut. Ce nu ştie copilaşul este că pentru el adevărul crunt abia acum îl va lovi. Nu mai are pe nimeni. Este singurul supravieţuitor al familiei sale. Pentru toţi ceilalţi a fost prea târziu.

O altă dramă este cea a unui tată care şi-a primit în braţe bebeluşul mort. A sperat până în ultima clipă într-o minune, dar nu a fost să fie. O altă poveste sfâşietoare este cea a unei mame care a adus pe lume printre dărâmături un copil. A fost primul şi ultimul sacrificiu pentru puiul ei, pentru care a plătit cu viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Răvăşitor: Un copilaş din Siria scos de sub dărâmături se bucură de banana primită în dar. Nu ştie deocamdată că este singurul supravieţuitor din familia sa