Antena Meniu Search
x

RĂZBOI în Siria! Rachetele americane Tomahawk au ţintit AVIOANE, un aerodrom şi staţii de alimentare cu carburant. Trump l-a anunţat pe Putin că va BOMBARDA Siria (VIDEO)

Forţele americane au vizat avioane siriene, un aerodrom şi staţii de alimentare cu carburant de pe o bază aeriană din Siria, a declarat un oficial american, relatează Reuters.

Forţele americane au vizat avioane siriene, un aerodrom şi staţii de alimentare cu carburant de pe o bază aeriană din Siria, a declarat un oficial american, relatează Reuters.

Rachetele de croazieră şi-au atins ţintele la ora locală 03.45 (şi ora României), a precizat acest oficial.

Atacul cu rachete de croazieră reprezintă reacţia preşedintelui american Donald Trump la atacul cu gaz otrăvitor din Siria, pe care Washingtonul l-a atribuit preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

SUA au informat Rusia

Pe acelaşi subiect

SUA au informat Rusia înainte de a lansa rachete de croazieră asupra bazei siriene, în care se află ruşi, anunţă Pentagonul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Forţele americane au anunţat forţele ruse înainte să lanseze atacul cu rachete asupra unei baze aeriene siriene şi nu au lovit sectoare ale bazei în care s-ar afla ruşi, a declarat un purtător de cuvânt al Pentagonului, căpitanul Jeff Davis, relatează Reuters.

Davis a declarat joi, într-un briefing pentru presă, că militarii americani au purtat mai multe conversaţii cu forţe ruse, joi, înainte de lansarea atacului.

Americanii au folosit o linie de comunicaţii înfiinţată anterior în vederea prevenirii unei confruntări accidentale în Siria, în lupta împotriva grupării jihadiste Statul Islamic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » RĂZBOI în Siria! Rachetele americane Tomahawk au ţintit AVIOANE, un aerodrom şi staţii de alimentare cu carburant. Trump l-a anunţat pe Putin că va BOMBARDA Siria (VIDEO)