Antena Meniu Search
x

Războiul "ajunge pe teritoriul Rusiei", avertizează Zelenski. "Este un proces inevitabil şi absolut corect"

Război în Ucraina. Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat duminică, într-o vizită la Ivano-Frankivsk, în vestul ţării, că războiul "ajunge pe teritoriul Rusiei, în centrele sale simbolice şi în bazele sale militare", scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 21:37

Războiul "ajunge pe teritoriul Rusiei", avertizează Zelenski. "Este un proces inevitabil şi absolut corect"
Războiul "ajunge pe teritoriul Rusiei", avertizează Zelenski. "Este un proces inevitabil şi absolut corect" - Facebook

Liderul de la Kiev a apreciat că "este un proces inevitabil, natural şi absolut corect". Zelenski nu s-a referit direct la atacurile cu drone care au avut loc în cursul nopţii asupra Moscovei şi a peninsulei Crimeea, teritoriu ucrainean anexat de Rusia în 2014.

Atacuri cu dronă în Moscova

Rusia a anunţat că a respins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, două atacuri ucrainene distincte, unul care a vizat Peninsula anexată Crimeea, iar celălalt Moscova.

În capitala rusă, al cărei aeroport a fost închis o scurtă perioadă de timp, două turnuri de birouri în principalul cartier de afaceri din oraş au fost avariate uşor.

Mai multe geamuri ale acestor clădiri au fost sparte, lăsând să se vadă grinzi de oţel şi documente împrăştiate pe jos, potrivit unui fotograf AFP.

Ministerul rus al Apărării a precizat că atacul de la Moscova a implicat trei drone, dintre care una a fost doborâtă, iar celelalte două ”neutralizate de războiul electronic”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Războiul "ajunge pe teritoriul Rusiei", avertizează Zelenski. "Este un proces inevitabil şi absolut corect"