Antena Meniu Search
x

Video Reacţia premierului Jacinda Arden, întrebată despre relaţiile sexuale între pacienţi şi vizitatori. "O activitate cu risc ridicat"

Premierul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, a trecut prin criza COVID-19 afişând o expresie calmă, neutră, chiar şi atunci când situaţia era îngrijorătoare. Totuşi, nu şi-a putut reţine o grimasă încurcată, atunci când a fost întrebată despre un pacient internat într-un spital din Auckland, prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un vizitator.

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 16:42

Reacţia premierului Jacinda Arden, în timpul unei conferinţe de presă
Reacţia premierului Jacinda Arden, în timpul unei conferinţe de presă - Captură foto Twitter

În timpul unei conferinţe de presă susţinute de premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern şi de oficialul din domeniu Sănătăţii dr. Ashley Bloomfield, o întrebare neaşteptată a întrerupt firul dicuţiei. Un reporter a vrut să afle părerea autorităţilor despre un caz dintr-un spital din Auckland, unde un pacient şi un vizitator au fost prinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale. Mai exact, jurnalista dorea să ştie dacă activitatea e considerată "de risc ridicat în condiţiile actuale". Pe măsură ce întrebarea prindea contur, camerele de filmat au surprins o serie de grimase pe chipul Jacindei Arden, care părea, pe rând, tulburată, exasperată sau nedumerită.

Dr. Bloomfield a salvat situaţia şi a răspuns, zâmbind: „Cred că este o activitate cu risc ridicat, dar nu știu niciun detaliu despre acea interacțiune”. Arden s-a agăţat, la rândul său, de firul discuţiei şi a precizat: „Aș spune că, în general, indiferent de situaţia epidemică, așa ceva nu ar trebui să facă parte din orele de vizită. Aşa mă gândeam”. 

Cazul respectiv a fost adus în atenţia publică în condiţiile în care Consiliul de Sănătate al Districtului Auckland a fost criticat pentru permisiunea acordată vizitatori de a intra în spitale cu sutele, zi de zi, în ciuda restricţiilor stricte impuse la nivelul întregului oraş. Autorităţile din Noua Zeelandă au introdus măsurile epidemice pentru a ţine sub control un nou focar de infecţie cu varianta Delta a COVID-19, relatează The Guardian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Reacţia premierului Jacinda Arden, întrebată despre relaţiile sexuale între pacienţi şi vizitatori. "O activitate cu risc ridicat"