Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Recidivist român, prins după ce a jefuit fermierul care i-a oferit adăpost în Italia

Un român de 27 de ani a fost reținut la Barrafranca, în Italia, după ce a jefuit un fermier care îi oferise adăpost și de lucru în Montalbano Elicona, o altă localitate din Sicilia.

de Cristi Ioniţă

la 02.04.2020 , 17:07

Românul riscă ani grei de închisoare
Românul a fost prins la câteva zeci de kilometri de locul în care a comis infracțiunea - Giornale di Sicilia
  • Un recidivist român a fost prins după ce a jefuit fermierul care i-a oferit adăpost în Italia
  • Românul riscă ani grei de închisoare

Un român de 27 de ani a fost reținut la Barrafranca, în Italia, după ce a jefuit un fermier care îi oferise adăpost și de lucru în Montalbano Elicona, o altă localitate din Sicilia.

Românul, identificat drept M. V. P., era cunoscut drept fără domiciliu stabil și care obișnuia să lucreze cu ziua pe la diferite ferme din Sicilia.

Conform Vivi Enna, românul s-a aciuat pe lângă o fermă, pe perioada izolării impuse de măsurile de combatere a pandemiei de coronavirus, dar a ajuns în cele din urmă să-l jefuiască pe fermierul care l-a adăpostit.

Articolul continuă după reclamă

Sursa amintită precizează că românul l-a atacat pe fermier cu o furcă și i-a furat portofelul, în care se aflau 400 de euro, dar și telefonul mobil, pentru ca victima să nu poată solicita rapid ajutor.

În baza descrierii făcute de fermier, românul a fost prins rapid, deși ajunsese deja la câteva zeci de kilometri distanță. Românul riscă acum ani grei de închisoare.

Este acuzat de jaf și vătămare corporală și este și recidivist, după ce a mai comis un jaf în 2014 și a petrecut aproape trei ani după gratii.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Recidivist român, prins după ce a jefuit fermierul care i-a oferit adăpost în Italia