Antena Meniu Search
x

Recompensă INEDITĂ pentru huliganul erou de la Londra! Cadoul incredibil primit de bărbatul care a fost ÎNJUNGHIAT DE OPT ORI de terorişti (FOTO)

Povestea lui Roy Larner, un suporter înrăit al echipei din liga a treia Milwall care a fost înjunghiat de OPT ORI în timp ce se lupta cu cei trei terorişti de la Londra, a înduioşat o lume întreagă.

Povestea lui Roy Larner, un suporter înrăit al echipei din liga a treia Milwall care a fost înjunghiat de opt ori în timp ce se lupta cu cei trei terorişti de la Londra, a înduioşat o lume întreagă.

Curajul bărbatului de 47 de ani caare a încercat să le ţină piept teroriştilor cu mâinile goale, fiind înjunghiat de opt ori, în spate, în zona gâtului şi la mâini, i-a impresionat şi pe fanii unei echipe adverse, care au decis să-i ofere acestuia o recompensă inedită.

Astfel, fanii echipei Bristol City au decis să-i ofere acestuia o placă a echipei Millwall, ce a fost furată în urmă cu 20 de ani şi care a fost ţinută, de atunci, pentru răscumpărare.

Pe acelaşi subiect

Placa a fost furată din autobuzul echipei Millwall de fani ai formaţiei Bristol City şi amplasat într-un bar unde se strâng suporterii, The Three Lions. Placa ar fi putut fi înapoiată doar în cazul în care suporterii echipei Millwall ar fi avut curajul să vină în bar şi să o ceară.

Roy Larner a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte, pe patul de spital, unde a fost operat din cauza rănilor suferite.

Roy se bucura de o halbă în barul Black & Blue din Borough Market în momentul în care teroriştii au intrat în locaţie, după ce intraseră deja cu camioneta în oamenii de pe London Bridge. 

Bărbatul de 47 de ani i-a auzit strigând "Islam, Islam!” şi "Asta e pentru Allah!” şi, plin de curaj, a încercat să le ţină piept teroriştilor cu mâinile goale. El le-a strigat, la rândul lui, „Fuck you, I'm Millwall!” (Duceți-vă dracului, sunt Millwall). Bărbatul a fost înjunghiat de opt ori, în spate, în zona gâtului şi la mâini, însă a ajutat alţi 20 de oameni să fugă din acel bar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Recompensă INEDITĂ pentru huliganul erou de la Londra! Cadoul incredibil primit de bărbatul care a fost ÎNJUNGHIAT DE OPT ORI de terorişti (FOTO)