Antena Meniu Search
x

Donald Trump a sărbătorit aprobarea reformei fiscale

Cea mai mare reformă fiscală din ultimele trei decenii a trecut cu brio de Congresul Statelor Unite.

Vezi și

E bucurie mare printre republicanii de peste Ocean. Cea mai mare reformă fiscală din ultimele trei decenii a trecut cu brio de Congresul Statelor Unite. Ieri, Donald Trump a ţinut să-i felicite personal pe cei care au votat proiectul de lege prin care se reduc taxele pentru companii, firme mici şi persoane fizice.

Reforma fiscală este cea mai importantă victorie a republicanilor, de când Donald Trump a preluat mandatul de la Casa Albă. O realizare pe care preşedintele american nu a întârziat să o laude. 

Donald Trump: "Nu a fost făcută în 34 de ani dar, de fapt, nu a fost făcută pentru că noi am bătut orice record. Este cea mai mare, mereu spun asta, cea mai masivă tăiere de taxe din istoria ţării noastre, dar şi o reformă."

După ce a fost aprobat de Congres, documentul urmează să fie semnat de preşedinte.

Mitch Mcconnell, liderul republican din Senat: "Asta înseamnă că America va începe să crească din nou. Vă mulţumim, domnule preşedinte, pentru tot ce faceţi. În primul rând, ceea ce reprezintă asta este o promisiune pe care fiecare dintre noi am făcut-o americanilor, anul trecut. Este o promisiune care a fost îndeplinită."

Reforma fiscală a stârnit nemulţumirea totală a democraţilor care au respins proiectul de lege la vot. Opozanţii lui Donald Trump spun că măsura va fi benefică mai ales pentru familia lui, care este asociată în zeci de companii.

Calculele economiştilor arată că preşedintele american va putea economisi peste 750 de milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a sărbătorit aprobarea reformei fiscale