Antena Meniu Search
x

Regele Charles al III-lea şi-a lansat un canal de YouTube. Mai multe vedete de la Hollywood i s-au alăturat proiectului

Regele Charles al III-lea şi-a lansat oficial un canal YouTube. Suveranul, în vârstă de 74 de ani, a făcut echipă cu vedetele de la Hollywood Idris Elba, Olivia Colman şi Woody Harrelson pentru a-şi promova canalul RE:TV, dedicat mediului înconjurător.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.06.2023, 21:57

Vezi și

RE:TV este noua platformă pentru evidenţierea "soluţiilor durabile la criza climatică şi a biodiversităţii", potrivit regelui Charles al III-lea. Canalul este o extensie a organizaţiei sale caritabile RE:TV, fondată în 2020.

"Mi-am petrecut o parte din viaţă încercând să conving oamenii şi companiile să analizeze criza climatică şi să găsească soluţii", a declarat regele Charles al III-lea la evenimentul de lansare a proiectului, potrivit News.

Pentru această ocazie, RE:TV a produs un scurtmetraj intitulat "The Speeches: 50 Years of Speaking Up For The Planet".

Mai multe vedete de la Hollywood au făcut echipă cu regele Charles al III-lea

Pe acelaşi subiect

Actori precum Idris Elba, Olivia Colman, Woody Harrelson şi Glenn Close citează fragmente din discursurile monarhului despre mediu, pe fundalul unor imagini cu defrişări şi dezastre legate de încălzirea globală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În total, organizaţia a produs aproximativ o sută de scurtmetraje despre iniţiative de mediu din întreaga lume. Aceste filme au fost difuzate pe platforme precum Bloomberg şi sunt acum disponibile pe YouTube.

Regele este cunoscut pentru poziţia sa în favoarea mediului înconjurător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Stiri externe » Regele Charles al III-lea şi-a lansat un canal de YouTube. Mai multe vedete de la Hollywood i s-au alăturat proiectului