Antena Meniu Search
x

Prințul Harry și Meghan Markle au urmărit Jubileul Reginei dintr-un birou, fiind excluși de la balconul oficial

Joi au început festivitățile în onoarea reginei Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Un moment intens comentat în presa britanică a fost excluderea prințului Harry și soției sale Meghan Markle de la balconul oficial deoarece nu mai sunt membri activi ai casei regale. Cei doi au urmărit spectacolul din fostul birou al ducelui de Wellington, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 11:18

Prințul Harry și Meghan Markle au urmărit Jubileul Reginei dintr-un birou, fiind excluși de la balconul oficial
Prințul Harry și Meghan Markle au urmărit Jubileul Reginei dintr-un birou, fiind excluși de la balconul oficial - Profimedia Images

Prințul Harry și Meghan Markle au încercat să evite lumina reflectoarelor pe toată durata vizitei. Cei doi au fost fotografiați discutând cu mai mulți membri ai familiei regale, printre care și ducele de Kent, cel care a însoțit-o pe regina Elisabeta, la balconul oficial, pentru a urmări ultima parte a spectacolului “Trooping the Colour”.

Ducii de Sussex și cei doi copii ai lor au revenit în Marea Britanie în weekendul dinaintea Jubileului de Platină, eveniment care marchează 70 de ani de domnie ai reginei.

Festivități cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta

Festivitatea regală a început cu celebra paradă militară, Trooping The Colour. Caleştile regale au deschis parada: în prima dintre ele au stat Camilla - viitoarea Regină, Kate, ducesă de Cambridge şi cei trei copii ai săi. Moştenitori ai tronului, prinţul Charles şi fiul lui prinţul William, dar şi singura fiică a reginei, prinţesa Anne, au venit călare la Palat, aşa cum cere tradiţia. 

În vârstă de 96 de ani şi vădit slăbită, suverana a rămas în palat. A ieşit doar pentru scurt timp în balcon, acelaşi balcon din care, în urmă cu 70 de ani saluta pentru prima dată în rolul de regină. La vederea ei, mulţimea a izbucnit în urale.

I-au stat alături trei generaţii de membrii ai casei regale. Copiii prinţului William şi ai ducesei de Cambridge au atras toate privirile. Prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis s-au plimbat prin faţa reginei şi s-au alintat pe tot parcursul ceremoniei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry și Meghan Markle au urmărit Jubileul Reginei dintr-un birou, fiind excluși de la balconul oficial