Regina Elisabeta a II-a a ajutat o fetiță să-și recupereze jucăria uitată în Palatul Buckingham

De Redactia Observator.
Publicat: 19.09.2019, 17:15.
Actualizat: 19.09.2019, 17:27

Povestea unei puştoaice din Australia şi a jucăriei sale a impresionat o lume întreagă, inclusiv pe Regina Elisabeta a II-a. Copila şi-a pierdut maimuţa de pluş când se afla în excursie la Palatul Buckingham, însă a fost hotărâtă să o recupereze.

Povestea unei puştoaice din Australia şi a jucăriei sale a impresionat o lume întreagă, inclusiv pe Regina Elisabeta a II-a. Copila şi-a pierdut maimuţa de pluş când se afla în excursie la Palatul Buckingham, însă a fost hotărâtă să o recupereze. Odată ce s-a întors acasă, fetiţa nu a stat prea mult pe gânduri şi a cerut ajutorul Reginei.

Harriet este cea mai bună prietenă a micuţei Savannah. Jucăria de pluş o însoţeşte pe fetiţa de cinci ani oriunde merge, inclusiv în călătoriile în jurul lumii, pe care le face cu părinţii.

Când au vizitat Londra, însă, îndrăgita maimuţă s-a pierdut, şi nu oriunde, ci la Palatul Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a doua.

Katie Hart, mama lui Savannah: A fost scoasă din rucsacul tatălui pentru a face câteva fotografii. A doua zi, când făceam turul oraşului cu autobuzul, mi-am dat seama şi am întrebat: "Unde este Harriet?'"

Supărată, fetiţa s-a tot gândit cum să-şi recupereze cea mai bună prietenă. Iar când s-a întors în Australia a găsit şi soluţia.

Alături de educatoarea sa, a redactat o scrisoare prin care o întreba pe regina Elisabeta a doua dacă a văzut-o pe maimuţa Harriet.

Pentru ca solicitarea să fie luată în serios, colegii de la grădiniţă au semnat-o. Apoi, Savannah a adăugat poze cu jucăria de pluş din toate călătoriile şi a trimis plicul direct la Londra.

Robyn Herringer, educatoarea lui Savannah: A fost în Europa, Africa, Egipt, America, Thailanda, în Fiji de trei ori.

Spre uimirea tuturor, după o săptămâna a primit şi vestea mult-aşteptată de la Palatul Buckingham. Ajutoarele Reginei Elisabeta a doua au trimis-o acasă pe Harriet, în siguranţă.

Însă nu singură, ci alături de un nou prieten, o jucărie botezată Rex. Câinele din pluş este un Corgi, rasa preferata a reginei Marii Britanii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.